Santa vad sent det blev med uppdatering.

Hallå bloggen.

Shit insåg just att jag inte uppdaterat på bra länge nu..
Ja vad har hänt sen sist då?

Jag var ledig lite över jul så jag packade in husse i bilen och åkte ner till morsan och hela gamla flocken med gammelmatte och gammelhusse.
Det var ju faktiskt lite lattjo, fick vara med och jaga på riktigt det tyckte jag var riktigt lattjo, man fick ju springa lös en hel dag :-D
Och inte bara en utan det vart två jaktdagar så fatta att man var helt slut lixom..
Inget sköt dem men det spelade inte så stor roll det roliga var ju att få springa runt och se om man hittade något att springa efter..
Fick även träffa syrran Zelda, hon hade varit uppe i sälen över jul så hon styrde in sin matte och husse förbi morsan så att vi fick morsa och busa runt en liten stund..
Det gillade vi :-D

Sen på nyårsafton så fick jag träffa ytterligare en ny polare, Sakima heter han och är en siberian husky. trevlig prick men han såg lite konstig ut lite som en Jämthund faktiskt.. Men men man kunde ju ha kul med han oxå..
Så han och hans matte och hennes karl fick åka med oss en bit på vägen upp genom landet..
För de skulle av strax efter uppsala så jag tyckte väl att det var okej.. Vi delade på bagaget och låg tysta hela vägen..
Just det bilar är nog helt okej att sitta och åka i numera, jag kan faktiskt även hoppa in i dem nu utan att husse måste lyfta mig, för jag har ju blivit en stor pojke.. 62cm hög och 34kg tung :-D Yes iam a big flat..

Sen i helgen så var jag med när husse och matte skulle pimpla, passade på att sno första abborren och det var bra mums det..

Husse fick en fin som han inte delade med sig av, han snackade något om PB och skulle väga den.. 1150g och 42cm det var visst en bra storlek för den firren..
Spelade ingen roll tyckte jag för jag ville äta den iallafall..

Och idag så har vi varit hos Sonja på Black Sires och fått mina klor klippta och tassar och svanss friserade..

Ja det var tre månader ihoptryckta på denna korta text..

Men ni får ju förstå, inte alltid som man har tid att sitta framför datorn när det finns massor med snö att äta på..

Tjo och ha de gott..

RSS 2.0