Trimning och nya kompisar..

Tjabba tjena alla..
Sorry att jag inte uppdaterat på ett tag..
Det är lite långt mellan gångerna men det har varit fullt upp med ingenting som jag kan skylla på.. :-S
Dagarna har rullat på lite som vanligt..

Har fått prova på att vara hemma inne själv nu. Och husse tyckte att jag hade varit så duktig inget hade jag rört eller busat runt han sa att det såg ut som om jag hade varit i hundgården fastän jag hade varit inne :-) Då blev han så stolt över mig att jag fick mig ett nytt märgben.. Jag gillar märgben.. Mycket.
husse funderar på om promenaderna börjar vara lite korta att vi kanske borde ge oss ut på lite längre för när jag kommer hem så har jag faktiskt en del energi kvar..
Men vi får se, kanske ska prova att ge oss ut lite längre till veckan..

Men jag gillar fortfarande att busa med min husse och matte, och även lite med Lennart även om det inte är en populär kompis direkt för jag får så mycket skäll när jag är på och ska busa med han, för han piper ju direkt och då tänker jag bara på min pipanka som jag gillar att leka med. Men Lennart är ingen pipleksak det är mattes nya kattunge.. Jag har dock provat på att apportera Lennart något som togs emot med delad glädje och vrede.. De kunde ju inte skälla på mig för att jag är ju faktiskt en apportör..

Här myser jag lite i husses knä.. Han är så snäll.. :-D

Jag gillar att sitta i husses knä..


Idag har jag varit hos Sonja, Porsche, Shelby och Lincoln på kennel Black sires och fått träffa lite andra flattar de bor inte alls långt härifrån där jag har mitt hem. Det tog bara knappt tio min att köra dit..
Shit det var lite spännande till en början när jag kom in genom för det var faktiskt lite läskigt.. Men det tog baa någon minut sen fick jag busa fritt med Lincoln (det är sonjas yngsta kille han är bara 4 månader äldre än mig) han hade jag skitmycket med kul med.
Dålig bild men det bästa som gick att ta iom deras fart igenom trädgården.
Det här var typ enda bilden husse fick på mig när jag busade med Lincoln.

Sen fick jag även träffa Shelby och Porsche och de båda var faktiskt riktigt sjyssta de oxå och jag kände mig både välkommen och som en i gänget väldigt snabbt.. Hit vill jag åka igen.. :-D

Sonja skulle även trimma mig lite. Det tyckte jag lät knasigt för jag tycker ju att jag är snabb nog som det är. Så innan vi for så fick jag lov att duscha och det var faktiskt lite läskigt, har ju aldrig gjort det inne förut..
Men det gick bra och Sonja var så snäll och jag fick massor med godis medans jag blev trimmad..
Efter en stund när jag lagt mig ner och vi skulle klippa mina tassar och klor så somnade jag en lite stund ( hade kanske busat lite för mycket med hundarna innan.. Men hus som helst så tyckte Sonja att jag var så fin och duktig.
Hon sa att jag har ett väldigt fint huvud och då tänkte jag det vet jag väl jag speglar ju mig varje dag i stora hallspegeln :-D


Såhär såg jag ut när vi just hade börjat trimningen.

Obs dåligt borstad av husse därför jag ser så rufsig ut..  Plus att trimningen bestod av bringa öron tassar och svans..  Jag gillade det.. :-D
Och såhär ser jag ut numera syns kanske inte så mycket just på den här bilden men jag känner mig mycket snyggare iaf.. Och sen när vi var klara med fotandet så fick jag fortsätta att leka med Lincoln, Han är lite som jag faktiskt vill heller aldrig riktigt sluta så nu ligger jag och sover som en stock i köket medans min husse sitter och skriver detta som jag sagt åt han att göra..

Han var snäll men bestämd mot mig.. jag gillar honom skarpt.. :-D  Man fick inte pussa han på samma sätt som lincoln..  För han var lite känslig i ena läppen men precis efter denna bilden så smygpussade jag han ;-)

På den här bilden så syns det tydligt hur fin jag blev ( det är jag till höger )
Han som jag sitter bredvid är Porsche och han är nio år gammal det kan man inte tro.. Han ser inte ut att vara mer än fem ungefär..
Visst sitter jag fint bredvid han :-D
Titta så fin jag blev om mina öron och min bringa och nacke blev väl skitsnygga. :-)
nu ser man att jag börjar bli stor oxå när vi sitter så är jag nästan lika stor som Porsche..



Här är en lite närmre bild på mig efter trimningen visst är jag helt underbar.. :-D

Många jättetack till Sonja som tack för hjälpen..

Över och ut för idag..

\\Biddes ghostwriter..

RSS 2.0