Hoppsan hejsan nu är man 6MÅNADER och skitstor.. :-D

Tjena tjena bloggboken..
Misstänker att det finns de som undrar vad jag har haft för mig sen sist..
Då kan jag bara säga att jag har haft fullt upp med besök och skola (Valpkurs) och en massa annan träning.
Nu senast i förra helgen så kom husses syster och hennes kille på besök och då var det full fart hela helgen med masas mys mest egentligen och som tidigare nämt skola på söndagen..
Det var kul att ha lite nytt folk här som kom och hälsade på mig och var snälla med mig..
Utom systern där då som fick för sig att hon skulle hjälpa husse klippa mina klor för jag har som bestämt mig för att jag inte alls tycker om det..
Så hon försökte och försökte sen försökte husse och han försökte men jag har ju en ganska stark vilja så jag ville verkligen inte.. Och då blev det så. Så husse tog med mig till Sonja på söndagen så fick hon hjälpa honom och jag fick leka med Lincoln.. :-D jippie vad kul vi har ihop..
Jaja, jag ska berätta hur det gick med klokklippningen hon fick klippa dem.. jag satte mig emot det lite men hon fick iaf göra det klart..
Men sen fick jag ju leka med Lincoln så det var nog värt det ändå..
trots att jag var väldigt trött efter skolan på morgonen men det gick bra ändå.. han är ganska snäll med mig och vi tokbusade en bra stund =) så jag slocknade ju som en sten när vi kom hem.. :-D

Åter till besökarna från norrskogarna..
David som husses syster minnas kille heter, tyckte jag var så snäll och fin så jag var väldigt stolt och tyckte nog att han var helt okej ändå trots att jag aldrig träffat han tidigare.
Minna har jag ju träffat förut men då var jag ju ungefär lika stor som min högra framtass är idag. :-D
Så jag kom nog ihåg henne lite dåligt men eftersom jag är så glad och snäll så betedde jag mig som att jag träffat de hur mycket som helst.
På lördagen så var vi ut på en promenad i skogen.
Det var skitkul tyckte jag, vi gick på ett nytt ställe så minna skulle kunna ta lite fina bilder på mig och husse och såhär blev den..

(Fotograf: Minna Torstensson)
Ja vi hade lite otur för det blev bara en bild för sen ville hennes batteri till kameran inte vara med mer. husse hade glömt dubbelkolla med henne så att hon hade fulladdat batteri så det blev bara dena bilden men den blev istället så jävla bra så jag tycker att den talar sitt tydliga språk..
Kvalitet istället för kvantitet.. tack husses syster..

Fick även några bilder från Sonja efter kloklippningen och turbotrimningen (Svanstippklipp)


(Fotograf: Sonja Bylund-Ohlsson)
Titta vad stor jag har blivit..
Når ju snart upp till molnen.. (faktiskt inte så svårt i Övik då det finns höga berg och djupa dalar)
visst är jag både stor och ståtlig.. :-D
Jag är en snygg kille med en bra benstomme (som Sonja säger) =)

Sen lyckades vi få till en sjysst sidobild på mig när jag står som man visst ska göra på utställning, det vet jag ju iofs inte vad det är än..


(Fotograf: Sonja Bylund-Ohlsson)

Visst ser jag stor och vuxen ut (ända tills jag astår bredvid någon av Sonjas hundar och husse fattar att jag inte är så j***a stor än.. Jag får visst plats i knät på dig än husse (det ska du ha klart för dig att jag ska oxå sitta i knät på dig vid köksbordet)
Som sagt så är jag ju nu 6 månader och har hela livet framför mig men springer varje promenad i skogen som om det vore den sista..
Jag tar vara på livet och mår mest gott och tar det lugnt när jag vill men jag studsar och far när jag vill det..
Så gör nu alla samma sak och ta vara på allt och ta hand om er..

Btw.. Idol är skittråkigt tycker både jag och husse ;-)

Ha det gott alla..

\\ Bidde..

RSS 2.0